BİLECİK / MERKEZ - Ertuğrulgazi İlkokulu

STEM FOR SUSTAİNABLE GOALS (SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA HEDEFLERİ) eTwinning Projesi

Okulumuz 4-D Sınıf Öğretmeni Selda YÖNTER öğrencileriyle  birlikte yürüttüğü STEM For Sustainable Goals (Sürdürülebilir  Kalkınma Hedefleri) eTwinning Projesi'nde çok güzel çalışmalar yaptılar.Proje kapsamında Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri doğrultusunda yaşanan sorunlara STEM çalışmaları ile çözüm bulmaya Web2.0 Araçlarıyla da  öğrencilerimizin  teknojiyi doğru ve yerinde kullanma becerilerini geliştirmeye çalıştılar. Tükenebilir kaynakların bilinçli kullanımı konusunda  tohum topları oluşturup doğayla  buluşturdular.Yağmur hasadı yaparak suyun önemine dikkat çektiler.Güneş fırını yaparak doğaya dost olduklarını gösterdiler.Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

18-04-202418-04-202418-04-2024

Yayın: 18.04.2024 - Güncelleme: 18.04.2024 14:59 - Görüntülenme: 27